Esma ÇELİK Öğretmenimizden eTiwinnig Projesinde Türkiye Birinciliği

Okulumuz Yaşama Sevinci Özel Eğitim Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Esma Çelik yürütücüsü olduğu eTwinning Projesiyle Türkiye Özel Ödülleri Engelsiz Yaşam Kategorisinde Türkiye 1.si oldu.

İlimiz Yaşama Sevinci Özel Eğitim Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Esma Çelik geçtiğimiz yıl İl MillÎ Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Eğitimde Yeni yaklaşımlar eTwinning proje eğitiminin ardından yürütücü olarak kurduğu "Farklı Kültürlerin Özel Çocukları" projesiyle Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dijital Beceriler Daire Başkanlığı eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından yapılan değerlendirmede Engelsiz Yaşam Kategorisinde 1.lik ödülünü almaya hak kazandı.

eTwinning Projesiyle Türkiye Özel Ödülleri Engelsiz Yaşam Kategorisinde Türkiye 1.si olan Esma ÇELİK ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

20.12.2023 73

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023